Afbeelding 2-5
Foto van WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Wat te doen na een inbraak?

Wat te doen wanneer u een inbraak heeft gehad?

Indien u een inbraak heeft gehad kan u best zo snel mogelijk de politie bellen. Als de politie langs is geweest kan u best zo snel mogelijk een slotenmaker laten komen om uw slot te herstellen of u beter te laten beveiligen.
Wist u dat in België de kans dat u een inbraak heeft gehad 1.5 percent is op jaarbasis? Dit is toch wel een hoge score. Daarom is het belangrijk dat u best investeert in extra beveiliging zodat de kans dat u een inbraak heeft gehad veel kleiner word. Wist u dat er 25 percent kans bestaat dat een inbreker weer keert naar hetzelfde adres enige tijd later? Juist daarom is het belangrijk dat u de inbrekers gaat teleurstellen met een extra beveiliging.
Denken we maar aan een meerpunt sluiting als extra beveiliging voor ramen, een veiligheidsdeur voor uw appartement enz. Zo is de kans klein dat u een inbraak heeft gehad en ook is de kans enorm klein dat de inbrekers bij u voor de tweede maal gaan toeslaan.

U komt thuis en merkt dat er is ingebroken?

Na een inbraak kan u meestal uw deur niet meer dicht doen. Daarom staan wij klaar om binnen de 30 min bij u te zijn, met het juiste materiaal om de deur te repareren. Aangezien u een inbraak heeft gehad, was uw deur waarschijnlijk niet veilig genoeg. Wij geven terwijl ook advies om uw deur na die inbraak beter te beveiligen.

Heeft u geen inbraak gehad, maar u wilt gratis advies?

Dat kan ook, bel ons op, en wij maken een afspraak met u.
Bel ons voor meer info: 03/354 47 10
Weber Security, Autolei 348 – 2160 Wommelgem

DEEL DEZE POST