Veiligheidsdeuren

Weber Security is uw expert voor veiligheidsdeuren. Wij zijn gespecialiseerd in appartementsdeuren maar woningen en bedrijfspanden zijn voor ons zeker geen vreemde.

Wij leveren de meest kwalitatieve veiligheidsdeuren

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk. We leveren al jaren de beste veiligheidsdeuren voor appartementen. Het is voor inbrekers helaas relatief makkelijk om toegang te verschaffen tot het algemene gedeelte van een appartementsgebouw en u kunt zich daarom best wapenen tegen inbraak door een eigen veiligheidsdeur te plaatsen. Hierdoor vermindert u het risico op inbraak reeds met 90%.

Kies een Steel (anti inbraak) of Fire (anti inbraak en brandvertragende) veiligheidsdeur. Onze veiligheidsdeuren zijn geluidswerend, dus u heeft na de plaatsing van een nieuwe deur al het voordeel van minder burengeluid in de gang, maar zijn tevens uitgebreid getest op inbraakpogingen met diverse (elektrische) toestellen. Onze leverancier is de grootste producent in Italië dus aan kwaliteit en design is er geen gebrek.

Dankzij de 6 vaste stalen pinnen aan schanierzijde en 5 mobiele pinnen aan de andere zijde moeten er 11 pinnen verwijderd worden vooraleer inbrekers uw woning kunnen betreden. Door de regelbare afdichtingsrubbers en valtochtrips elimineert u tevens alle mogelijke tocht via de toegangsdeur.

Weber Security heeft zo’n 40 jaar ervaring in het plaatsen van veiligheidsdeuren en we zijn daarom een absolute marktleider. Hierdoor kunnen we u snelheid, deskundigheid en zeer scherpe prijzen bieden. Loop onze makkelijk bereikbare showroom binnen en laat u overtuigen.

De “Fire” veiligheidsdeuren behaalde ook het BENOR label. Dit keurmerk is een erkend Belgische kwaliteitslabel dat wordt beheerd en gecontroleerd door alle betrokken partijen en dat in de openbare en privésector. Lees hier meer over het BENOR label.

Steel

Deze stevige veiligheidsdeur bestaat uit verzinkt staal en is uitgerust met meerdere isolerende platen.
De Steel veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Veiligheidsdeur appartement bestaat uit verzinkt staal en isolerende platen

Fire

Geniet van de stevige bescherming van verzinkt staal gecombineerd met brandwerend materiaal waardoor u het risico op een brand tot het absolute minimum reduceert.
De Fire veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe veiligheidsdeur

Uw veiligheid is onze prioriteit

Meer diensten

Beveiliging

Bekijk zeker ook onze safes en kluizen of laat u informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole en camerabewaking. We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag.

Anti inbraaktips

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten.Slotenmakerij

Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt.