Veiligheidsdeuren

Ons volledige gamma van veiligheidsdeuren

Weber Security biedt een volledig gamma van inbraakwerende veiligheidsdeuren aan, zowel voor buitendeuren als voor appartementsdeuren. Op deze website vind u hiervan al een beknopt overzicht, maar voor meer info kan u eveneens terecht op de site www.veiligheidsdeuren-online.be

Veiligheidsdeuren appartementen

Hoewel een appartement vaak een gevoel van veiligheid biedt, zijn de klassieke toegangsdeuren van een appartement vaak minder veilig dan de voordeur van een huis.  Voor een inbreker is het eenvoudig om met een smoesje in het gebouw te geraken, dus hebt u er alle belang bij om uw appartement te voorzien van een veiligheidsdeur.

Het beveiligen van een appartement is eenvoudig omdat de toegangsdeur tot het appartement in 90% van alle gevallen het kritische inbraakpunt is. Weber Security heeft 3 modellen van veiligheidsdeuren voor appartementen: Steel, Fire en Design.

 

STEEL: Een nieuwe definitie van veiligheid

DESIGN: veiligheid en design naar een hoger niveau getild

FIRE: De brandwerende rots in de branding

Veiligheidsdeuren woningen

In alle momenten van uw leven speelt de voordeur werkelijk een hoofdrol.  Uw gasten ontvangen, uw kersverse bruid over de drempel dragen, uw pasgeboren baby die voor de eerste maal thuiskomt, de kleinkinderen die op bezoek komen. Maar diezelfde voordeur moet ook u en uw gezin beschermen tegen wind, regen, koude en ongewenste bezoekers.

Bij Weber Security kan u kiezen voor elegantie en veiligheid van de Présence aluminium inbraakwerende deuren, of opteren voor het robuuste staalschrijnwerk van LOCS dat voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften.

Présence

Enkele voordelen als u kiest voor de inbraakwerende deuren van Weber Security

  • Standaard deuren voor appartementen kunnen op zeer korte termijn geplaatst worden
  • Steeds ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden
  • Verschillende prijsklassen
  • Inbraakwerende deuren voor buiten worden volledig op maat en volgens uw wensen vervaardigd
  • Al onze veiligheidsdeuren voldoen aan de nodige inbraakwerendheidsattesten
  • Weber Security heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van veiligheidsdeuren
  • Wij komen graag eens bij u ter plaatse voor een geheel gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/24 bijstand!