Slotenmaker interventie en plannen

Schakel ons in voor een snelle interventie bij (poging tot) inbraak.

U kunt tevens terecht bij onze slotenmakerij. We hebben maar liefst 8 slotenmakers die een snelle interventie kunnen uitvoeren bij een (poging tot) inbraak. Uiteraard komen we ook moest u zich per ongeluk hebben buitengesloten.

sleutelbos

Veiligheidsslot met veiligheidssleutels

Wat is het verschil met een ‘gewoon’ slot en sleutels?

Enkel u kan een sleutel laten bijmaken voor deze veiligheidssloten, voor andere mensen is het onmogelijk om er één te laten bijmaken. Dit omdat het wordt opgesteld op basis van uw persoonlijke identiteitskaart. Hieraan wordt een certificaat gekoppeld als dubbele beveiliging. Als je de sleutel uitleent of kwijtspeelt wordt het dus onmogelijk om er een te laten bijmaken door de andere persoon.

Kies voor een veiligheidsslot met veiligheidssleutels, Weber Security heeft 8 slotenmakers ter beschikking en plaatst deze met uiterste precisie.

Slim sluitplan

Een slim sluitplan is bijna niet meer weg te denken voor appartementsgebouwen en bedrijfskantoren. Zo’n concreet plan zorgt ervoor dat u op een veilige en gebruiksvriendelijke manier aan sleutel-management kan doen.

Voor appartementen

Eén sleutel die zowel de deur van de hoofdingang kan openen maar ook als enige uw persoonlijke deur van de woning ontgrendeld. Uw buur kan ook met zijn sleutel de inkomdeur openen, en dan uiteraard enkel zijn eigen deur. Hierdoor heeft u maar één sleutel nodig en heeft iedereen toch een unieke sleutel. Ook voor een conciërge kan een aparte sleutel worden gemaakt die bijvoorbeeld de deur van de voorraadkamer opent.

Voor bedrijven

Net hetzelfde voor kantoren, soms heb je meerdere bedrijven binnen één gebouw, met een concreet slim sluitplan kan u efficiënt managen wie toegang heeft tot welke deur. Ook hier kunt u voor bijvoorbeeld poetshulp een aparte sleutel maken met aparte toegangen.

Weber Security als sleutelmaker ontwerpt niet alleen de plannen voor zo’n sluitplan maar werkt deze ook geheel uit.

Slot en of cilinder vervangen

Is uw slot of cilinder 10 jaar of ouder? Dan wordt het misschien wel eens tijd om deze te laten nakijken en of te vervangen. Onder het motto beter voorkomen dan genezen.

Andere indicatoren dat er mogelijks een onderhoud of vervanging nodig is kunnen zijn: haperingen tijdens open of op slot draaien, algemene stroefheid of een gebogen sleutel.

Is de sleutel toch afgebroken of bent u de sleutel binnen vergeten of kwijt geraakt, en heeft u snelle depannage nodig? Geen probleem, onze slotenmakers kunnen elk slot openmaken met zo weinig mogelijk schade. We kiezen telkens voor de meest efficiënte en prijsvriendelijke oplossing en reparatie. Ook voor opvolging na inbraak of poging tot inbraak kan u bij ons terecht voor een snelle interventie (na contact met politie uiteraard).

Contacteer ons tijdig om eventuele ongemakken te voorkomen.

Een greep uit de soorten sloten die wij plaatsen en onderhouden

Actief in:

Wijnegem, Hoboken, Kiel, Berchem, Broechem, Borsbeek, Edegem, Kontich, Ranst, Schilde, Mortsel, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Wilrijk, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Malle, Schoten, Hove, Lint, Rumst, Waarloos, Niel, Boom, Zandhoven, Zoersel, Vremde, Zwijndrecht, Burcht, Wommelgem, Stabroek, Wuustwezel, Berendrecht, Zandvliet, Boechout, linkeroever en de rest van Antwerpen.

SLOTENMAKER

Vervangen van
sloten en cilinders

Herstellen van sloten

Bijmaken van sleutels

Bel ook voor een dringende interventie naar ons algemeen telefoonnummer. Onze dispatching zorgt ervoor dat één van onze 8 slotenmakers zo snel mogelijk ter plaatse is! 

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe sloten

Uw veiligheid is onze prioriteit