Afbeelding 3-5
Foto van WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Inbraken in Antwerpen – 12 april 2013

Inbraak in reisbureau

Antwerpen-Kiel | Een verantwoordelijke van Neckermann Reizen stelde gisteren vast dat er was ingebroken in het filiaal in de Abdijstraat. Een houten toegangsdeur van het bureau was opengebroken. Kasten en laden werden doorzocht. De inbreker kon een gsm en wat persoonlijke spullen van de medewerkers buitmaken.

Inbraak bij minigolfclub

Antwerpen-Kiel | Eén van de medewerkster van Antwerp Midget Golf Club, Eglantierlaan 6, stelde gisterenvoormiddag vast dat er in het clublokaal was ingebroken. Een rolluik en de inkomdeur waren geforceerd om binnen te geraken. Uit het lokaal werden drank en etenswaren gestolen.

Inbrekers Sloeber

Antwerpen-Linkeroever | Donderdagmorgen werd vastgesteld dat inbrekers waren langskomen in dierenspeciaalzaak Sloeber, Lode Zielenslaan 1A. De toegangsdeur was met geweld geforceerd. In de winkel werd de kassa leeggemaakt, het aanwezige wisselgeld werd gestolen. Ook een laptop werd door de dader meegenomen. De politie is met een onderzoek gestart.

Inbraak in jeugdhuis

Wilrijk | Een verantwoordelijke van Jeugdhuis Jong Valaar stelde gisteren vast dat er was ingebroken in een lokaal van de Chiro in de Gebroeders De Wachterstraat. De toegangsdeur en twee binnendeuren waren geforceerd. In het lokaal was de bodem van een voetbaltafel stuk getrapt om zo uit de geldlade 10 euro te kunnen stelen. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

DEEL DEZE POST