Opening of a safe by typing in security code
WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Waarom kiezen voor een laptopsafe?

Een laptopsafe is een inbraakwerende kluis voor het opbergen van onder andere laptops. Een laptopkluis kan gebruik worden in de auto, boot, caravan, camper, vakantiewoning of boot. Of wat dacht u in de bestelwagen of camionette?
Zowel particulieren als zelfstandigen en bedrijven hebben meer baat bij het gebruik van een laptopkluis dan ze in eerste instantie vaak denken. We hebben namelijk steeds vaker een laptop, smartphone of (werk)tablet bij. Maar denk ook eens aan uw dashcam of (uitneembare) navigatie.
Deze items kun je niet altijd meenemen en is het fijn om deze veilig te kunnen opbergen in een compact mail stevige oplossing. En dat is precies wat een laptopsafe is.

Een laptopsafe is geschikt voor een maximaal formaat van een 17” laptop, is uitneembaar en voorzien van dubbelbaard sleutelsloten, een codeslot en/of noodsleutels.
Plaats als het even nodig is uw laptop, tablet of dashcam in de laptopsafe en vermijd lastige momenten met uw verzekering omdat uw spullen werden gestolen. Voorkom een vakantie in mineur omdat uw waardevolle items uit uw caravan of camper werden gestolen. Bent u een zelfstandige en gaat uw personeel op stap met dure werktablets? Laat ze als deze niet gebruikt worden netjes en veilig opbergen in deze praktische laptopsafe.

Laat u niet onnodig verrassen en bescherm deze populaire items en alles wat u erop hebt staan voor grijpgrage handen.

De adviseurs van Weber Security helpen u graag kiezen van de juiste kluis.

DEEL DEZE POST