Woman using security control application on smartphone when leaving house and closing door
WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Toegangscontrole voor uw woning?

Met elektronische toegangscontrole is het voor u simpel eenvoudig om te bepalen wie toegang kan krijgen tot uw woning of bepaalde ruimtes. Deze toegang is te bedienen via een centraal controlesysteem, vaak tot meestal gekoppeld aan uw smartphone of computer.
Voor een woning kunt u hierbij denken aan het toegang verlenen tot uw woning of terrein door het plaatsen van toegangscontrole aan uw poort, garagedeur of zelfs voordeur.
Denk hierbij aan de pakketbezorger, poetsdame- of heer of hovenier bijvoorbeeld. Indien u kiest voor toegangscontrole via codepaneel is het hangen van instructies al voldoende. Stel de restricties in die voor u het beste zijn, bijvoorbeeld een tijdsvenster van een aantal uur, een aantal ruimtes en u kunt zorgeloos op afstand blijven. Ideaal als u iemand aan de deur verwacht terwijl u zelf op het werk bent.

Toegangscontrole is maatwerk, maar eentje waarvan u vanaf dag één plezier van zult hebben. We denken mee met uw noden en geven graag raad bij de keuze van het meest bijpassend systeem.
Gaat het bijvoorbeeld ook om binnendeuren? Moet het alarmsysteem direct weer inschakelen? Hoe moet iemand zich identificeren? Wilt u dit ook op camera volgen? Voor iedere vraag hebben wij een antwoord.

Onze jarenlange ervaring met diverse systemen zorgt ervoor dat Weber Security u makkelijk kan helpen kiezen en dat een van onze ervaren installateur zo’n systeem op enkele uren kan komen plaatsen.
Heeft u achteraf of later nog vragen? Aarzel nooit om deze te stellen, ook in noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

DEEL DEZE POST