toegangscontrole klavier met cijfercombinatie
WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Heeft uw bedrijf nood aan toegangscontrole?

Met elektronische toegangscontrole is het voor u simpel eenvoudig om te bepalen wie toegang kan krijgen tot uw bedrijf of enkel tot bepaalde ruimtes zoals het magazijn, het portaal of het kantoor.
Deze toegang is makkelijk in te stellen en kan zelfs bepaald worden tot een specifiek tijdsvenster.
Zo’n toegangscontrole kan ideaal zijn als u een levering of afhaling verwacht terwijl u druk bezig of op afstand bent. Ook kan personeel binnen komen en weer weggaan als u de toegangscontrole koppelt aan de personeelsbadge. Dan is de urenadministratie ook ineens geregistreerd.
Toegangscontrole kan worden ingesteld op buiten en binnendeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw serverruimte, bepaalde vergaderruimtes of het magazijn makkelijk afsluiten voor (bepaalde) personen.
Bedien het toegangssysteem via een centrale bediening en geniet dan ineens ook van het makkelijk en snel wijzigen van bepaalde toegangen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Het instellen van toegangscontrole blijft maatwerk, maar we zijn zeker dat rendement hoog is. Onze adviseurs denken graag mee met u als het gaat om het kiezen van een systeem dat het beste bij u past.
Heeft u achteraf of later nog vragen? Aarzel nooit om deze te stellen, ook in noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

DEEL DEZE POST