Afbeelding 5-5
Picture of WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Hoe kies ik de beste kluis?

Ongeacht of u voor uw gezin of bedrijf op zoek bent naar een goede kluis, het voornaamste dat u in gedachten zult hebben is dat uw belangrijke voorwerpen veilig zijn en gevrijwaard van mogelijke inbraak. Extra beveiliging tegen inbraak, diefstal, brand of zelfs maar een inbraakpoging is belangrijk en een goede overweging om in te investeren.

Weber security heeft een ruim assortiment kluizen op voorraad en onze verkopers zijn zeer goed op de hoogte over de mogelijkheden die beschikbaar zijn. Het is namelijk zo dat u, afhankelijk van het type kluis, een andere verzekeringswaarde in de kluis mag doen. Ook zijn kluizen verschillend qua (wand)dikte en zijn er nog een paar andere factoren waar we u graag meer uitleg over verschaffen.

Stap zeker onze showroom in Wommelgem eens binnen dan laten wij u tijdens uw bezoek graag kennismaken met onze verschillende modellen en krijgt u deskundig advies over belangrijke aandachtspunten zodat u de kluis of brandkast kan aankopen die aan al uw noden voldoet. Bovendien kan u de kluizen zelf eens openen, de verschillen in beveiliging zien, … Onze kluizen worden afgeleverd met een officieel attest waardoor de inhoud ervan kan verzekerd worden. Onze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende klassen (hoe hoger de klasse, hoe beter de bescherming tegen inbraak). Wij staan garant voor kwalitatieve kluizen!

DEEL DEZE POST