bluecompact-thumb
Foto van WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Winkhaus blueCompact: totale toegangscontrole

Winkhaus blueCompact: toegangscontrole op het hoogste niveau

Het toegangsbeheer van uw woning of kantoor was nooit eerder zo eenvoudig, flexibel en compleet als bij blueCompact, de nieuwste oplossing van Winkhaus.  Dankzij de gratis Android of iOS app hebt u de totale controle aan de tip van uw wijsvinger, en krijgt u een compleet inzicht van wie uw eigendom betreedt, en op welk moment.

Hoe werkt BlueCompact

BlueCompact bestaat uit drie onderdelen: de masterkey, extra sleutels,  cilinders en natuurlijk de app, verkrijgbaar voor iOS en Android.  U voorziet elke deur die u wil beheren van een blueCompact cilinder, registreert deze, samen met de sleutels, vervolgens in de blueCompact app, en u kan aan de slag.

Bepaal zelf wie toegang heeft, en op welk tijdstip.

Via de app kan u voor elke geregistreerde cilinder beslissing welke sleutel in staat is om deze te openen.  Bovendien kan u hieraan tijdstippen toevoegen, zodat personeel bijvoorbeeld alleen tijdens de dag uw kantoor kunnen betreden.

Bent u een sleutel verloren?  Geen probleem: via de app kan u vanop afstand de sleutel deactiveren zodat deze geen enkele deur meer kan openen.  Wordt de sleutel toch weer gevonden?  Dan kan u deze gewoon opnieuw activeren zodat alles weer was als voorheen.

Overzicht

De app wordt niet alleen gebruikt voor het beheren van de toegang tot de verschillende deuren.  U kan achteraf ook zien wie op welk tijdstip een van de deuren heeft geopend.  Zo kan u bijvoorbeeld zien wanneer uw collega’s en werknemers op kantoor zijn aangekomen, wat handig is voor tijdsregistratie, maar even goed om te zien of uw kind de avond ervoor op tijd is thuisgekomen.

Geen data in de Cloud

In tijden van cybercriminaliteit is het geen overbodige luxe om voorzichtig om te springen met gevoelige gegevens in de Cloud. Zeker als de veiligheid van uw kantoor of woning ervan afhangt.  Daarom is het geruststellend om te weten dat er geen gegevens worden bewaard in de Cloud.  Alle data bevindt zich uitsluitend op de sleutel, en zelfs als iemand onrechtmatig in het bezit zou zijn van uw smartphone of tablet, heeft dit geen negatieve gevolgen voor uw veiligheid.

Stap voor stap uitgelegd

De app voorzien niet alleen de controle over uw toegangsplan, maar leidt u tevens stap voor stap doorheen de installatie in ingebruikname van het blueCompact toegangssysteem.  Door middel van een video hebt u steeds de mogelijkheid om de verschillende functies te bekijken.  De “slimme” cilinders hebben overigens geen afwijkende vorm, en kan men zonder hulp van een monteur in elke deur installeren.

Groeigaranties

Bent u van plan om uw woning, atelier of kantoor nog verder uit te breiden?  blueCompact groeit moeiteloos met u mee.  U kan met de app 25 cilinders en niet minder dan 99 sleutels beheren.

Hebt u vragen over het blueCompact systeem? Neem dan meteen contact op en wij helpen u graag verder.

 

Meer info: www.bluecompact.com/nl

DEEL DEZE POST