Veiligheidsdeuren woningen

Inbraakwerende en brandwerende veiligheidsdeuren in aluminium of staal voor woningen

Een veiligheidsdeur voor uw woning kan op geen enkel vlak tekortschieten: het design moet naadloos aansluiten bij de stijl van uw huis, terwijl de gepantserde deur tevens garant moet staan voor optimale veiligheid en zekerheid.

Aluminium veiligheidsdeuren Presence

Uw gasten ontvangen, uw kersverse bruid over de drempel dragen, uw pasgeboren baby die voor de eerste maal thuiskomt, de kleinkinderen die op bezoek komen…

Maar diezelfde voordeur moet ook u en uw gezin beschermen tegen wind, regen, koude en ongewenste bezoekers. En vooral dat laatste is belangrijk bij Présence. Want een Présence is niet zomaar een voordeur, maar is door zijn doordachte constructie een gecertificeerde veiligheidsdeur.

Bovendien is de voordeur het meest in het oog springende architectonisch element van uw huis. Daarom heeft Présence er een punt van gemaakt om deze voordeur te ontwikkelen tot een hoogstaand staaltje van esthetische elegantie die verkrijgbaar is in verschillende stijlen. Zo laten deze deuren zich probleemloss inpassen in elk type van woning.

Stalen veiligheidsdeuren LOCS inbraakwerend en brandwerend

LOCS STAAL levert hoogwaardig staalschrijnwerk dat voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften. Een jarenlange ervaring en een innovatieve aanpak stellen ons in staat het meest complexe maatwerk te realiseren. Van residentiële tot industriële beveiliging. LOCS STAAL is meer dan een leverancier. We zijn uw partner in totaalbeveiliging en zoeken samen naar de best mogelijke oplossingen binnen de budgetaire krijtlijnen.

Vanuit deze jarenlange ervaring heeft LOCS een uniek concept ontwikkeld voor de fabrikatie van stalen veiligheidsdeuren. Daar waar de meeste fabrikanten hun aandacht besteden aan design en comfort, onderscheidt LOCS zich door een totaalaanpak en biedt een doordachte fysische beveiliging mét degelijk hang- en sluitwerk.

LOCS-deuren kunnen modulair worden samengesteld. Je kiest de extra’s naargelang je veiligheidseisen. Inbraakwerend- of kogelbestendig glas, de allernieuwste slottechnologie, camerabewaking of integratie met video- en parlofoniesystemen. En alles in het gewenste design.

LOCS STAAL staat bekend voor het hoge afwerkingsniveau. Zo kan alles in eender welke kleur geleverd worden en tot in het detail afgewerkt aansluitend op uw interieur of in de stijl van het overige schrijnwerk.

LOCS STAAL biedt de juiste producten en combinaties voor een breed gamma toepasingen:

  • Van appartementen tot private woningen
  • Van apotheken tot juweliers
  • Van kantoren tot fabrieken