Unknown
Picture of WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Mediator slot van Assa Abloy

Het Mediator slot van Assa Abloy is zeker een goede verbetering voor ieder appartementsblok met een centrale toegangsdeur.
Een Mediator slot werkt simpel, maar uiterst doeltreffend. Vaak is het voor een appartementsblok zeer belangrijk dat de algemene toegangsdeur gesloten blijft, want daarmee verminder je het aantal toevallige inbraken en ongenode gasten in het gebouw. Als niet iedereen in het gebouw hieraan mee werkt, is een Mediator slot een goede oplossing.

Dit slot sluit zichzelf namelijk op drie punten zodra de deur in het slot valt. Door de twee punten onder en boven aan het cilinderslot is het voor een inbreker zeer moeilijk om in te breken en door de complexiteit van het cilinderslot is het niet mogelijk om met een plat, vlak voorwerp de dagsluiter weg te duwen.

De deur moet dus langs de buitenzijde altijd met een sleutel worden geopend, of kan indien aangesloten, langs binnen op afstand geopend worden. Bijvoorbeeld als iemand op de bel drukt.

Evenwel kan de deur langs de binnenzijde wel altijd geopend worden. De cilinder en extra veiligheidspunten worden dan ontgrendeld en is buiten gaan perfect mogelijk. Dit is zo ingericht zodat er in geval van nood altijd naar buiten gegaan kan worden.

DEEL DEZE POST