Afbeelding 2-5
WEBER SECURITY

WEBER SECURITY

Beter voorkomen dan genezen!

Ongeacht de tijd van het jaar is het altijd belangrijk om uw woning te vrijwaren van inbraak. Als u in een appartement woont, is het belangrijk om te voorkomen dat uw brievenbus overvol geraakt. Want dit is natuurlijk een overduidelijke indicatie dat u gedurende langere tijd afwezig bent.
Maar voor iedere woning, kantoor of opslag is het belangrijk om volgende tips in het achterhoofd te houden en tijdig uit te voeren:

 • Zorg voor goede sloten:
  Onze veiligheidsdeuren hebben 6 vaste stalen pinnen aan de schanierzijde en 5 mobiele sluitpinnen aan de andere zijde. Dat zijn maar liefst 11 pinnen waar een inbreker zich langs moet worstelen om binnen te kunnen.
 • Organiseer een Whatsgroep of BIN netwerk
 • Zorg dat het lijkt dat u thuis bent:
  Een lichtje dat ’s avonds aangaat of rolluiken die niet constant dichtblijven, zorgen voor een bewoond effect. Misschien kan een vriend of familielid u hierbij van dienst zijn en tevens uw brievenbus legen en planten water geven.
 • Installeer camera’s:
  Beheer uw woning op afstand met een (IP)camera. Bekijk de beelden via uw smartphone en schakel zelf de politie in moest het nodig zijn. Bedenk wel dat u door tijdsverschil of dataroaming misschien niet altijd deze camera in de gaten kunt houden.
 • Informeer niet onnodig de verkeerde mensen dat u weg bent:
  Een trend van de laatste jaren; u plaatst uw vertrek op facebook door in te checken op de luchthaven, foto’s van de vleugels van het vliegtuig op instagram te plaatsen. Hierdoor laat u, zonder het misschien te beseffen, onnodig veel mensen weten dat u niet thuis bent. Uw privacy settings aanpassen kan al voldoende zijn maar vergeet niet dat u onnodig veel mensen op de hoogte brengt van uw buitenlands verblijf.

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email