Veiligheidsdeuren appartement

Weber Security is uw expert voor veiligheidsdeuren in appartementen. Wij zijn gespecialiseerd in appartementsdeuren maar woningen en bedrijfspanden zijn voor ons zeker geen vreemde.

Wij leveren de meest kwalitatieve veiligheidsdeuren voor appartementen

Met een veiligheidsdeur kunt u uw appartement perfect veiliger maken. Een veiligheidsdeur is het beste wapen tegen inbraken.
Het is helaas een feit dat het voor inbrekers of gelegenheidsdieven relatief makkelijk is om de publieke delen van een appartementsgebouw te betreden. Zodra inbrekers vrij kunnen rondlopen in het algemene gedeelte van een gebouw, kunnen ze vaak op hun gemak op zoek gaan naar een makkelijke deur om in te breken.

Een veiligheidsdeur in uw appartement kan dit dus voorkomen. Alle veiligheidsdeuren van Weber Security beschikken over maar liefst 11 veiligheidspinnen. Hierdoor is het vaak al op het eerst zich voor inbrekers duidelijk dat ze om uw deur te kunnen ontzetten zware middelen nodig hebben.
Er zijn namelijk een zestal vaste pinnen aan de schanierzijde van de deur en een bijkomende vijf mobiele pinnen die in het slot schuiven zodra de deur dicht is. Er zijn daarnaast geen zichtbare schanieren meer waarmee inbrekers aan de slag kunnen.

Bijkomende voordelen van een veiligheidsdeur is dat ze tocht- en geluidswerend zijn. In een moderne samenleving zijn dat fijne extra voordelen. Er zal geen temperatuurverlies zijn aan de onderzijde van de deur, iets wat we nog regelmatig zien bij oudere deuren die we vervangen. Er zitten regelbare rubbers aan de onderzijde die alle laatste tocht voorkomen.

Ziet een veiligheidsdeur in mijn appartement er dan zwaar of bombastisch uit? Zeker niet. We hebben zeven verschillende afwerkingen beschikbaar, waaronder zes houten panelen alsook klassiek en tijdloos wit. U kiest dus de afwerking die het beste bij uw appartement past.

Onze veiligheidsdeuren zijn aan zware proeven onderworpen en hebben bijgevolg de nodige certificaten gekregen. De deuren werden getest op inbraakveiligheid met diverse gereedschappen en elektrische toestellen. U kunt hier denken aan een hamer of koevoet.
Onze ervaren installateurs plaatsen snel en vakkundig de nieuwe veiligheidsdeur en nemen indien gewenst de oude deur mee.

Steel

Deze stevige veiligheidsdeur bestaat uit verzinkt staal en is uitgerust met meerdere isolerende platen.
De Steel veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Veiligheidsdeur appartement bestaat uit verzinkt staal en isolerende platen
Veiligheidsdeuren appartementen met brandwerend materiaal

Fire

Geniet van de stevige bescherming van verzinkt staal gecombineerd met brandwerend materiaal waardoor u het risico op een brand tot het absolute minimum reduceert.
De Fire veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe veiligheidsdeur

Uw veiligheid is onze prioriteit

Meer diensten

Beveiliging

Bekijk zeker ook onze safes en kluizen of laat u informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole en camerabewaking. We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag.

Anti inbraaktips

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten.Slotenmakerij

Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt.