Inbraakwerende deuren

Weber Security is uw expert voor inbraakwerende deuren. Wij zijn gespecialiseerd in appartementsdeuren maar woningen en bedrijfspanden zijn voor ons zeker geen vreemde.

Wij leveren de meest kwalitatieve inbraakwerende deuren

Een inbraak in uw woning is nooit fijn. Alles wordt doorgaans grondig overhoopgehaald, beschadigingen overal en dan hebben we het nog niet of de eigendommen die mogelijks werden meegenomen. Het brengt een hoop ellende met zich mee qua aangifte doen bij de politie, de verzekering informeren, foto’s maken en ga zo verder. Hopelijk kan uw woning weer veilig worden afgesloten na de inbraak, anders gaat u zeker met een onveilig gevoel slapen.

U kunt 24/7 bij Weber Security terecht. Wij voeren dringende interventies uit om de veiligheid van u en uw woning te garanderen, ook als u nog geen klant bij ons bent.
We hebben een slotenmakerij en onze ervaren installateurs zijn experts om u snel weer een veilig gevoel te geven.

Een inbraakwerende deur is natuurlijk de oplossing om inbraken te vermijden. De naam zegt het zelf al. Een inbraakwerende deur is voorzien van verzinkte stalen platen, maar liefst 11 veiligheidspinnen rondom de deur en schanieren, een spionoog met breedhoek, een zware veiligheidsrozas en een regelbare dagschieter.

Bij Weber Security hebben we zowel veiligheidsdeuren als brandwerende- en inbraakwerende deuren. Onze brandwerende deuren hebben het BENOR-veiligheidslabel. Dit keurmerk is een erkend Belgisch kwaliteitslabel. Alle deuren hebben een inbraakklasse 3 certificering (ENV1627).
We hebben zo’n 40 jaar ervaring in het plaatsen van inbraakwerende deuren en daardoor ook de absolute regionale marktleider. Door onze ervaring bieden we snelheid, scherpe prijzen en deskundigheid aan al onze klanten.
We hebben een ruime showroom in Wommelgem en nodigen u graag uit om eens binnen te lopen en alle modellen inbraakwerende deuren te bekijken. U kunt dan tevens de verschillende afwerkingen bekijken. We bieden standaard witte deuren aan alsook een zestal houten panelen zodat uw nieuwe inbraakwerende deur naadloos op gaat in het interieur.

Kom zeker eens langs in onze showroom te Wommelgem. Buiten het feit dat we een ruime parking hebben, kunnen we u hier alle mogelijkheden rustig laten zien en kunt u kwaliteit van onze deuren met eigen ogen aanschouwen.

Steel

Deze stevige veiligheidsdeur bestaat uit verzinkt staal en is uitgerust met meerdere isolerende platen.
De Steel veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Veiligheidsdeur appartement bestaat uit verzinkt staal en isolerende platen
Veiligheidsdeuren appartementen met brandwerend materiaal

Fire

Geniet van de stevige bescherming van verzinkt staal gecombineerd met brandwerend materiaal waardoor u het risico op een brand tot het absolute minimum reduceert.
De Fire veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe inbraakwerende deuren

Uw veiligheid is onze prioriteit

Meer diensten

Beveiliging

Bekijk zeker ook onze safes en kluizen of laat u informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole en camerabewaking. We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag.

Anti inbraaktips

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten.Slotenmakerij

Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt.