Inbraakwerende deur appartement

Weber Security is uw expert voor inbraakwerende deuren in appartementen. Wij zijn gespecialiseerd in appartementsdeuren maar woningen en bedrijfspanden zijn voor ons zeker geen vreemde.

Wij leveren de meest kwalitatieve inbraakwerende deuren voor appartementen

Niemand zit te wachten op een inbraak. Een vrijstaande woning dient op meerdere plekken beveiligd te worden, maar voor een appartement is de voordeur via het centrale gedeelte de plek waar een mogelijke inbraak zal plaatsvinden.
Een inbraakwerende deur voor uw appartement is hiervoor de oplossing. En toevallig is dit ook onze specialiteit. We leveren en plaatsen al zo’n 40 jaar dit soort veiligheidsdeuren voor appartementen. Het risico op inbraak, zeker voor gelegenheidsinbraken wordt hiermee zo’n 90% gereduceerd.

Inbrekers proberen toegang te verkrijgen tot een algemeen of centraal gedeelte van een appartementencomplex, of dit nu een groot of klein blok van appartementen is.

We bieden trouwens ook veiligheidsdeuren voor het algemene gedeelte van een appartementencomplex en werken hier vaak voor samen met projectontwikkelaars en architecten. Woont u in reeds een bestaand gebouw en zou u de algemene veiligheid willen verhogen? Contacteer ons dan snel en we informeren u over de mogelijkheden van onze veiligheidsdeuren.
Door onze jarenlange ervaring werken we ook met de meeste syndici in de ruime omgeving.

Een inbraakwerende deur van uw appartement is gemaakt van verzinkt staal. Deze deur is vervolgens rondom extra versterkt met 5 stalen OMEGA-profielen. Tussen deze profielen zit isolatiemateriaal, daardoor houdt de deur ook nog eens tocht en geluid buiten. Door de afdichtingsrubbers is ook geen tocht via de onderzijde mogelijk.

U kunt al deze aspecten goed bekijken in onze showroom te Wommelgem. We hebben een ruime parking beschikbaar en als u binnenspringt nemen we de tijd om alle deuren in hun mogelijkheden toe te lichten. Het is onze doelstelling om u de beste inbraakwerende deur voor uw appartement voor te stellen. Onze ervaren installateurs doen dan vervolgens de rest. Ze halen de oude deur weg en installeren snel, netjes en vakkundig uw nieuwe deur.

Steel

Deze stevige veiligheidsdeur bestaat uit verzinkt staal en is uitgerust met meerdere isolerende platen.
De Steel veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Veiligheidsdeur appartement bestaat uit verzinkt staal en isolerende platen
Veiligheidsdeuren appartementen met brandwerend materiaal

Fire

Geniet van de stevige bescherming van verzinkt staal gecombineerd met brandwerend materiaal waardoor u het risico op een brand tot het absolute minimum reduceert.
De Fire veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe inbraakwerende deuren

Uw veiligheid is onze prioriteit

Meer diensten

Beveiliging

Bekijk zeker ook onze safes en kluizen of laat u informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole en camerabewaking. We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag.

Anti inbraaktips

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten.Slotenmakerij

Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt.