Gepantserde deuren

Weber Security is uw expert voor gepantserde deuren. Wij zijn gespecialiseerd in appartementsdeuren maar woningen en bedrijfspanden zijn voor ons zeker geen vreemde.

Wij leveren de meest kwalitatieve gepantserde deuren

Een gepantserde deur beschermt uw woning, gezin en eigendommen. Zo simpel is het. Een gepantserde deur zorgt ervoor dat een inbreker minder snel geneigd zal zijn om uw deur te proberen. Mocht een inbreker toch zijn zinnen hebben gezet op uw deur, dan zorgt de kwalitatief gepantserde deur ervoor dat inbreken quasi onmogelijk is. 

Het deurblad van een gepantserde deur bestaat namelijk intern uit verzinkt staal. De deur is vervolgens nog eens extra versterkt met 5 stalen OMEGA-profielen. Tussen deze stalen profielen zit isolatiemateriaal. Hierdoor heeft u bij het kiezen van een gepantserde deur twee bijkomende voordelen; de deur zorgt voor zowel aan binnen- als buitenzijde voor een buitengewone geluidsdemping. Door de standaard toegevoegde afdichtingrubbers is ook geen tocht mogelijk.

Dat is toch twee fijne bijkomende elementen waarvan we weten dat u kunt profiteren.

De gepantserde deuren van Weber Security bestaan vervolgens ook altijd uit 11 veiligheidspinnen die de deur rondom vasthangen in het kader. Van deze 11 pinnen zijn er zes pinnen aan de schanierzijde en vijf mobiele pinnen die open en dicht gaan bij het openen van de deur.

Alle gepantserde deuren hebben een inbraakklasse 3 volgens certificering ENV1627.
Dit betekent dat de gepantserde deur weerstand biedt aan een ervaren inbreker met zwaarder mechanisch gereedschap zoals koevoet en meerdere grote schroevendraaiers.

Zelf een gepantserde deur installeren is niet verstandig. Zo’n deur verliest namelijk een groot deel van zijn kwaliteiten en capaciteiten als de plaatsing niet goed of vakkundig genoeg werd gedaan. De ervaren installateurs van Weber Security zijn snel, opgeleid en opgeruimd bij iedere installatie.

Alle gepantserde deuren kunnen voorzien worden van afwerkingspanelen die naadloos opgaan in uw interieur maar zijn ook altijd beschikbaar in klassiek en tijdloos wit. (RAL kleur 9016).
Vermijd een (gelegenheids)inbraak en kies voor een veilig gevoel! Weber Security is hierin uw partner.

Steel

Deze stevige veiligheidsdeur bestaat uit verzinkt staal en is uitgerust met meerdere isolerende platen.
De Steel veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Veiligheidsdeur appartement bestaat uit verzinkt staal en isolerende platen
Veiligheidsdeuren appartementen met brandwerend materiaal

Fire

Geniet van de stevige bescherming van verzinkt staal gecombineerd met brandwerend materiaal waardoor u het risico op een brand tot het absolute minimum reduceert.
De Fire veiligheidsdeur heeft een spionoogje met breedhoeklens, een zware veiligheidsrozas, een regelbare dagschieter en 5 mobiele sluitpinnen.
Kies uit 7 beschikbare paneelkleuren en 4 beslagtypes om het mooi aan te laten sluiten met uw interieur.

Maak nu een afspraak voor uw nieuwe gepantserde deur

Uw veiligheid is onze prioriteit

Meer diensten

Beveiliging

Bekijk zeker ook onze safes en kluizen of laat u informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole en camerabewaking. We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag.

Anti inbraaktips

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten.Slotenmakerij

Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt.