Safes en kluizen

Weber Security is de officiële verdeler van kluizen en safes van de merken Yale en De Raat. De keuze van de juiste kluis is belangrijk en hangt af van factoren zoals volume, brandveiligheid, enz. Aarzel dus niet om ons te contacteren of langs te komen in onze showroom waar steeds meer dan 30 verschillende modellen van safes, kluizen, geldkoffers, laptopsafes, wapensafes, sleutelkasten en geldkisten te bezichtigen zijn.

kluizen, safes en geldkoffers

Yale kluizen

Yale, de uitvinder van het moderen cilinderslot, is een van de oudste en grootste slotenfabrikanten ter wereld en een autoriteit op het vlak van hangsloten, fietssloten, deursloten, digitale sloten en uiteraard kluizen en geldkoffers.

Yale heeft een serie elektronische en mechanische kluizen geïntroduceerd om waardevolle en persoonlijke eigendommen veilig in op te bergen.

Het volledige gamma vindt u op de officiële site van Yale Locks»

Actie gratis kluis

De Raat brandkasten

De Raat Security Products is Europa’s grootste verdeler van brand- en inbraakwerende producten, en heeft dankzij een hoge mate van flexibiliteit een oplossing voor elke vraag op het gebied van de bescherming van uw persoonlijke bezittingen.

Meer info vindt u op de website van De Raat »

De Raat Brandkasten